Geen objecten gevonden

Uw huur opzeggen

De huur kunt u eenvoudig opzeggen via uw persoonlijke pagina bij De Leeuw van Putten. Op deze manier weet u zeker dat u de huur op de goede manier opzegt.

Om direct één van uw overeenkomsten op te zeggen selecteert u hier de betreffende overeenkomst en kiest u voor 'overeenkomst opzeggen'.

Wat komt er bij kijken?

Gaat u verhuizen? Als u onderstaande stappen doorleest, dan weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur. Zie ook de folder 'Huur opgezegd'.

 • 1

  Minimaal 1 maand van tevoren

  We raden u aan om de huur zo vroeg mogelijk op te zeggen. Hierdoor is de kans groter dat er een nieuwe bewoner bekend is als u vertrekt. Met de nieuwe bewoner kunt u onderling zaken afstemmen en overname regelen.

  Hou er rekening mee dat de huur minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden van te voren opgezegd kan worden. U kunt iedere werkdag van de maand opzeggen.

   

 • 2

  Voor-en eindinspectie

  Bij de voorinspectie bekijken we of de woning in goede staat is en of er veranderingen zijn aangebracht. We geven aan hoe de woning opgeleverd moet worden. Bij de eindinspectie controleren we of de woning volgens afspraak is opgeleverd.

 • 3

  Nieuwe bewoners en overname

  Overname van spullen is alleen mogelijk als er tijdig een nieuwe huurder bekend is. Bij een huuropzegging ontvangt u een formulier waarop u afspraken over de overname kunt vastleggen.

 • 4

  Sleutels inleveren

  U levert de sleutels in op de datum en manier, die u met onze opzichter heeft afgesproken. Waar en wanneer u de sleutels aflevert, staat vermeld op het opnameformulier. Dit heeft u ontvangen tijdens de opname van uw woning.

 • 5

  Eindafrekening

  U ontvangt van ons alleen een eindafrekening als er een nota mutatieonderhoud wordt gestuurd. Openstaande bedragen worden altijd met de eindafrekening verrekend. Ook als de woning niet volgens afspraak is opgeleverd, vindt verrekening van deze kosten plaats via de eindafrekening. Bewoners die de woning conform afspraken hebben achtergelaten, ontvangen verder geen brieven meer.