Onderzoek Aedes Benchmark

De Leeuw van Putten doet ook in 2021 weer mee aan de Aedes Benchmark.
De Aedes Benchmark is een landelijk onderzoek naar de dienstverlening van woningcorporaties. U kunt daarover gebeld worden door USP. Dat is een onderzoeksbureau uit Rotterdam. We willen graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij hier aan mee. Uw mening is belangrijk! We hopen dat u mee doet.

Waarom een Benchmark?
De woningcorporaties werken aan een landelijke Benchmark over de prestaties van de corporaties. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit wordt uitgevoerd door USP marketing consultancy in samenwerking met KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties en Aedes, de branchevereniging voor corporaties.

Uw mening is belangrijk!
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend, is er onderhoud uitgevoerd of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van De Leeuw van Putten? Dan kunt u gebeld worden door USP om een aantal vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact op met mevrouw I. van Dijk of de heer R. Geertsma via e-mailadres info@deleeuwvanputten.nl of via telefoonnummer (0181) 601333.

 

usplogo

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam:

Uw e-mailadres:


Ons kantoor is dicht voor inloop. We werken op afspraak.
Reparatieverzoeken: (0181) 601 330
Algemeen: (0181) 601 333