Aedes Benchmark 2016

De eerste resultaten van de Aedes Benchmark 2016 zijn bekend gemaakt. De Leeuw van Putten krijgt in deze benchmark een BA-score en behoort daarmee tot de groep 'achter de koplopers' in de sector van de woningcorporaties. Vorig jaar was dat ook zo. Onze huurders hebben ook in 2016 een goede score gegeven voor onze dienstverlening. Daar zijn wij trots op.

Met de Aedes Benchmark kunnen woningcorporaties hun prestaties meten, vergelijken en verbeteren. In de Benchmark tellen een aantal zaken mee: de beoordeling van de corporatie door de huurders, de gemiddelde bedrijfskosten per verhuureenheid, het woningonderhoud, maar ook wordt de beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen onderzocht. Zo kunnen gemeenten, huurders en maatschappelijke partners inzicht krijgen in hoe de corporaties hun middelen besteden.

De belangrijkste boodschap voor De Leeuw van Putten is dat de huurders de corporatie een goed cijfer hebben gegeven. In de tabel hiernaast kunt u dat zien. Ten opzichte van het gemiddelde in de sector scoren wij beter. Wij werken er hard aan om dat zo te houden.

Binnenkort wordt onze individuele benchmarkrapportage bekend gemaakt door Aedes. Dat rapport wordt ook nog op onze website geplaatst.

TabelscoreBenchmark2016

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam:

Uw e-mailadres:


Ons kantoor is dicht voor inloop. We werken op afspraak.
Reparatieverzoeken: (0181) 601 330
Algemeen: (0181) 601 333