Geen objecten gevonden

Plaatsen rookmelders vertraagd

Feestelijke opening recreatieruimte De Zwaan aan de Verdilaan

Publicatiedatum: 07-06-2022

Op donderdag 25 mei is het gloednieuwe ontmoetingscentrum aan de Verdilaan in Spijkenisse feestelijk geopend. Het centrum verdient een mooie naam. De bewoners hebben zelf een naam kunnen bedenken en de winnende naam is geworden: De Zwaan. Deze samenwerking tussen Woningstichting De Leeuw van Putten en Careyn maakt het mogelijk voor buurtbewoners om elkaar in informele sfeer te treffen.

 

Aan de Verdilaan 11 is een woning omgebouwd tot een activiteitenruimte voor de bewoners van de Verdilaan. Vogelenzang was de enige wijk in Spijkenisse waar nog geen activiteitenruimte was voor de senioren die huren bij De Leeuw van Putten.

De officiële opening vond plaats met een gezellige BBQ met de bewoners van de Verdilaan en met medewerkers van zorgorganisatie Careyn en De Leeuw van Putten. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bewoners genieten van de gezamenlijke buitentuin en de activiteitenruimte bekijken.

Careyn is een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten. Careyn was bij de opening aanwezig om samen met de bewoners te kijken welke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Op donderdagochtend is er altijd een medewerker van Careyn aanwezig in het centrum om met bewoners in gesprek te gaan.

Directeur Maarten de Booij van De Leeuw van Putten: “Met deze mooie locatie hopen we dat de bewoners in de wijk die daar behoefte aan hebben, elkaar ongedwongen kunnen treffen en met elkaar in gesprek gaan. Op deze manier proberen we buurtbewoners met elkaar in contact te brengen, eenzaamheid tegen te gaan en door de samenwerking met Careyn de drempel tot zorgverleners te verlagen.”

Deel deze pagina

Deel deze pagina